Aktualności

25 sierpnia 2017, piątek

Krótki wywiad dla Gazety Współczesnej, czyli Dzień polskiej żywności po raz piąty


Warto jeść to, co nasze. Dziś kilka słów o tym ode mnie w "Gazecie Współczesnej" z okazji Dnia polskiej żywności. Z dala od polityki, z dala od szumnych słów o patriotyzmie. Warto wybierać lokalnie dlatego, że krótsza droga produktów spożywczych na nasz stół to więcej zdrowia dla nas. Na szczęście czasy, że "zagraniczne lepsze" już się skończyły (ale czy na pewno?) i rośnie nasza świadomość, że wartość produktów liczy się w czasie dostawy, sposobie uprawy, produkcji. Jedzmy więc zdrowo i sezonowo!

Poniżej znajdziecie kilka wskazówek "na pomoc". Na zgubienie kilku centymetrów i odciążenie układu trawiennego.    Po pierwsze: nasze dodatkowe kilogramy to nie ...

ZNAJDŹ NAS NA FB

IZO NA INSTAGRAMIE

SPRAWDŹ SWOJE BMI!

NEWSLETTER

Instytut Zdrowego Odżywiania
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
copyright © 2007-2019 Instytut Zdrowego Odżywiania
idea, gfx & code by warlock
all rights reserved     365675 / 11 / 3
REGULAMIN ~ POLITYKA PRYWATNOŚCI