Gotuj zdrowo / wszystkie grupy

Grillowana biała kiełbasa 

(4-6 porcji)

  • 500g cienkiej białej kiełbasy
  • 2 ząbki czosnku
  • zioła do grilla
  • 1 łyżka słodkiej papryki
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 1 łyżka tymianku

Kiełbasę zwiń w kształt ślimaka i zepnij wykałaczkami. Zalej minimalną ilością wody w garnku i zaparz. Czosnek posiekaj. Zioła do grilla wymieszaj z papryką, olejem, keczupem i tymiankiem, odstaw na godzinę. Kiełbasę wyjmij, ostudź, posmaruj marynatą, opiekaj 20 minut na grillu. Możesz podać z pieczonymi ziemniakami posypanymi świeżym rozmarynem.

  Nie tylko dla perfekcjonistów. Codziennie rozmawiam z osobami, które wychodzą z założenia ?wszystko, albo nic?. Sama tak byłam. Na szczęście mi przeszło (no ...

ZNAJDŹ NAS NA FB

SPRAWDŹ SWOJE BMI!

NEWSLETTER

Instytut Zdrowego Odżywiania
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
copyright © 2007-2018 Instytut Zdrowego Odżywiania
idea, gfx & code by warlock
all rights reserved     315655 / 45 / 6
REGULAMIN ~ POLITYKA PLIKÓW COOKIE