Gotuj zdrowo / wszystkie grupy

Karkówka w sosie pomidorowo - miodowym 

  • 1kg karkówki bez kości
  • 3 ząbki czosnku
  • szklanka przecieru pomidorowego
  • 2 łyżki miodu
  • 1 łyżka octu winnego
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • liście bazylii

Mięso pokrój na kotlety, lekko rozbij i oprósz odrobina soli. Czosnek posiekaj. Przecier połącz z czosnkiem, miodem, octem, sosem sojowym i ziołami do grilla. Mięso zalej marynatą, wstaw do lodówki na 12 godzin. Karkówkę opiekaj ok. 20 minut smarując marynatą. Podawaj z posiekaną bazylią.

Kilka wskazówek, które pozwolą na łatwiejszy wybór! 1. Długość kijków Użyj wzoru wzrost w cm x 0,68 - zaokrąglając w górę (kije mają skok długści o 5 cm). 2. ...

ZNAJDŹ NAS NA FB

IZO NA INSTAGRAMIE

SPRAWDŹ SWOJE BMI!

NEWSLETTER

Instytut Zdrowego Odżywiania
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
copyright © 2007-2018 Instytut Zdrowego Odżywiania
idea, gfx & code by warlock
all rights reserved     344430 / 17 / 2
REGULAMIN ~ POLITYKA PRYWATNOŚCI