Podgrzej miód (nie gotuj!). Mąkę przesiej do miski, rozgrzany miód wlej w środek i wymieszaj. Dodaj resztę składników i wyrabiaj kilka minut ręką. Rozwałkowywać niewielkie placki, ciasteczka wykrajaj foremkami lub dowolnie nożem. Piecz 8-12 minut w temperaturze 180 stopni C. Wystudź, wtedy możesz je dowolnie przyozdobić.
W zamkniętym pudełku zachowają świeżość przez 3 tygodnie, więc możesz je zrobić przed świętami.
Nie tylko dla perfekcjonistów.
Codziennie rozmawiam z osobami, które wychodzą z założenia ?wszystko, albo nic?. Sama tak byłam. Na szczęście mi przeszło (no ...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.