Gotuj zdrowo / wszystkie grupy

Dorsz w jarzynach

  • 400g filetów z dorsza 
  • 2 marchewki 
  • 1 cebula 
  • 1 mały por 
  • 1 mała pietruszka 
  • 1 mały seler 
  • 1 szklanka bulionu 
  • 1 pomidor bez skórki 
  • 1 łyżka oliwy
  • sól, pieprz

Rybę przypraw, podsmaż na oliwie. Zdejmij z patelni. Na patelni podgrzej bulion, dodaj starte na grubej tarce warzywa, gotuj do miękkości warzyw. Rosół powinien w dużej części odparować. Pod koniec dodaj rybę, duś chwilę. Podawaj posypane natką pietruszki.

  Wieloletnie badania naukowe prowadzone na całym świecie potwierdziły już dawno niezwykłe właściwości nasion ostropestu plamistego (łac. Silybum Marianum). Jest ...

ZNAJDŹ NAS NA FB

SPRAWDŹ SWOJE BMI!

NEWSLETTER

Instytut Zdrowego Odżywiania
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
copyright © 2007-2018 Instytut Zdrowego Odżywiania
idea, gfx & code by warlock
all rights reserved     323060 / 9 / 4
REGULAMIN ~ POLITYKA PRYWATNOŚCI