Gotuj zdrowo / wszystkie grupy

Dorsz w jarzynach

  • 400g filetów z dorsza 
  • 2 marchewki 
  • 1 cebula 
  • 1 mały por 
  • 1 mała pietruszka 
  • 1 mały seler 
  • 1 szklanka bulionu 
  • 1 pomidor bez skórki 
  • 1 łyżka oliwy
  • sól, pieprz

Rybę przypraw, podsmaż na oliwie. Zdejmij z patelni. Na patelni podgrzej bulion, dodaj starte na grubej tarce warzywa, gotuj do miękkości warzyw. Rosół powinien w dużej części odparować. Pod koniec dodaj rybę, duś chwilę. Podawaj posypane natką pietruszki.

Poniżej znajdziecie kilka wskazówek "na pomoc". Na zgubienie kilku centymetrów i odciążenie układu trawiennego.    Po pierwsze: nasze dodatkowe kilogramy to nie ...

ZNAJDŹ NAS NA FB

SPRAWDŹ SWOJE BMI!

NEWSLETTER

Instytut Zdrowego Odżywiania
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
copyright © 2007-2018 Instytut Zdrowego Odżywiania
idea, gfx & code by warlock
all rights reserved     339312 / 22 / 5
REGULAMIN ~ POLITYKA PRYWATNOŚCI