Gotuj zdrowo / wszystkie grupy

Jajeczno -pieczarkowe muffinki

  • 2 jajka (białko i żółtko oddzielnie)
  • 3 pieczarki
  • 1 mała cebulka
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • sól, pieprz, papryka w proszku

Ubijamy białka na sztywno dodajemy żółtka, posiekane pieczarki, cebulkę i natkę i przyprawy.

Mieszamy ostrożnie.

Przekładamy do foremek do muffinek. }pieczemy 20 minut w 180 stopni C.

 

Doskonale też wychodzi też na patelni (wylewamy na patelnię i przykrywamy pokrywką).


Balsam z masłem kakaowym do bardzo suchej skóry 2 części: masło kakaowe 3 części: olej z awokado/olej z kiełków przenicy 1/3 części: witamina ...

ZNAJDŹ NAS NA FB

SPRAWDŹ SWOJE BMI!

NEWSLETTER

Instytut Zdrowego Odżywiania
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
copyright © 2007-2018 Instytut Zdrowego Odżywiania
idea, gfx & code by warlock
all rights reserved     312736 / 63 / 6